Kleine badkamers voorbeelden

Kleine badkamer met leuke hexagon tegels


Ja ja, we gaan vandaag jullie weer een hele fijne kleine badkamer laten zien. Deze kleine badkamer is door Atelier Madi, een Franse interieurstudio, ontworpen en ingericht. Zij hebben het interieur ontworpen van een klein zolder appartement gelegen in Lyon. Het appartement was hokkerig en krap. Daarom kregen de ontwerpers de opdracht om een complete nieuwe inrichting neer te zetten. Dit heeft onder andere geresulteerd in deze kleine, maar heel fijne badkamer!

Kleine badkamer met leuke hexagon tegels

Praktische indeling

De interieur ontwerpers hebben gekozen voor een indeling, die je heel vaak ziet bij kleine badkamers. Middels een dikke vaste muur is de inloopdouche gescheiden van het gedeelte waar de badkamermeubel met de wastafel is geplaatst. Grote delen van de wanden zijn strak gestuukt en wit geschilderd. Vanwege de grote kans op natte plekken, zijn de muren in de inloopdouche en boven de wastafel zijn wel betegeld. Ze hebben bovendien gekozen voor hele leuke tegels, die ervoor zorgen dat de badkamer een leuke, speelse en vrolijke uitstraling heeft gekregen.

Kleine badkamer met leuke hexagon tegels

Tegels maken de badkamer

In de inloopdouche zijn de muren betegeld met een soort zeshoekige hexagon patchwork tegels, in de kleuren wit, lichtgrijs en zwart. Daar zitten ook tegels bij, waar een patroon in verwerkt is. Ook boven de wastafel is er gekozen voor hexagon tegels. Echter zijn die allemaal in dezelfde witte kleurtint.

Kleine badkamer met leuke hexagon tegels

Bron: Atelier-madi.fr | Fotografie: Ana Dugas

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply