Retro badkamer

Scandinavische retro badkamerontwerpen


Vandaag willen we jullie niet inspireren met één badkamer, ook niet met twee badkamers, maar met maar liefst drie badkamers! Het zijn wel allemaal badkamers van één appartement. Een prachtig karakteristiek appartement uit de 19e eeuw. Het is gelegen in het Russische St. Petersburg in een super mooi pand. In 2017 is het super grote appartement volledig herontworpen en ingericht door architectenbureau INT2architecture.

Scandinavische retro badkamerontwerpen

Geometrische patroontegels, verschillende kleurvlakken en zwart staal

In het appartement zijn dus in totaal drie badkamers ingericht. Hoewel ze er allemaal anders uitzien, hebben de interieur ontwerpers dezelfde stijl toegepast met dezelfde materialen. Mooie geometrische patroontegels, verschillende kleurvlakken aan de wanden en op de vloer, en zwart staal. De combinatie van deze drie factoren hebben geresulteerd in super leuke en speelse badkamerontwerpen met een Scandinavisch retro tintje.

Scandinavische retro badkamerontwerpen

De houten ladders zijn ook super leuk. Je kunt het niet alleen als handdoekenrek gebruiken, het heeft ook een bakje waar je spullen in kunt plaatsen.

Twee van de drie badkamers zijn voorzien van zowel een modern vrijstaand bad als een inloopdouche. In de derde badkamer is er gekozen voor een super grote inloopdouche met moderne glazen schuifdeuren.

Scandinavische retro badkamerontwerpen

Deze badkamer onderscheidt zich van de andere twee badkamers met de houten wanden en plafond.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply