Badkamer ideeen, Moderne badkamers voorbeelden

Kleine badkamer met een Japans tintje


Dit is de kleine badkamer het Tatami project, een hele bijzondere mini loft appartement, die ontworpen is door Atelier SUWA en uitgevoerd is door de aannemers van Brodsky & Bond. Het is een klein loftappartement van slechts 37m2, die op een hele bijzondere manier is ingericht met een Japanse stijl. De naam Tatami slaat op de Tatami matten die in de woonkmaer/slaapkamer zijn gebruikt. En niet alleen de slaapkamer en woonkamer hebben een Japans tintje gekregen, ze hebben ook een hele mooie badkamer in Japanse stijl ontworpen!

Kleine badkamer met een Japans tintje

Matglazen deur

De badkamer grenst direct aan de woonkamerslaapkamer, gescheiden door een matglazen deur. Het matglas geeft het interieur een speels tintje, maar zorgt ook voor dat de badkamer natuurlijk licht binnen krijgt, zonder dat het ten koste gaat van privacy.

Mozaïektegeltjes en houten paletten

De wanden én het plafond zijn betegeld met lichtblauwe/lichtgroene mozaïektegeltjes, maar sommige delen op de vloer zijn bedekt met mooie houten paletten. Deze houten paletten geven de badkamer het Japans tintje. In het eerste gedeelte vind je de wastafel, die middels een smalle vaste muur gescheiden is van de ruimere inloopdouche. Het enige wat we hier nog missen is een traditioneel Japans houten bad!

Kleine badkamer met een Japans tintje

Bron: Brodskybond.com | Fotografie: Raphael Thibodeau

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply