Badkamer ideeen

Kleine badkamer met OSB muur


Deze stoere badkamer is ontworpen door de interieur ontwerpers van ontwerpbureau Charlotte Fequet. De Franse ontwerpers hebben in Parijs een klein appartement van 57m2 ingericht. Het appartement heeft een speelse indeling, met een badkamer aan één kant, de woonkamer aan de andere kant, en daartussen de slaapkamer.

Kleine badkamer met OSB muur

Tussenkamer

Vanuit de slaapkamer heb je dus toegang tot de badkamer. Ze hebben gekozen voor stoere dubbele stalen deuren met heel veel glas, waardoor de ruimtelijkheid in tact wordt gehouden in dit vrij kleine appartement. Het staal geeft het appartement bovendien een stoer industrieel tintje.

Industrieel tintje

Dat industrieel tintje komt ook een beetje terug in het badkamerontwerp. Daar hebben ze een muur namelijk bekleed met stoere OSB houten platen. De muur waar de strakke witte badkamermeubel met dubbele ladekast aan gemonteerd is. Daarboven zijn verschillende kleine spiegeltjes opgehangen, die samen één grote spiegel vormen. Naast de badkamermeubel vind je de inloopdouche. De muren binnen de inloopdouche zijn betegeld met klassieke witte metrotegels. Daar is ook een grote raam aanwezig, die de badkamer voorzien van natuurlijk zonlicht.

Kleine badkamer met OSB muur

Kleine badkamer met OSB muur

Kleine badkamer met OSB muur

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply