Minimalistische badkamers, Moderne badkamers voorbeelden

Minimalistische badkamer door La Shed architecten


Eergisteren lieten we jullie het badkamerontwerp zien, die La Shed architecten uit Frankrijk hebben gemaakt voor een familiewoning. Vandaag willen we een andere badkamer laten zien uit hun portfolio. Het is weliswaar een hele andere badkamer, maar de handtekening van de architecten is wel degelijk terug te zien.

Minimalistische badkamer door La Shed architecten

Scheidingswand voor ruime inloopdouche

Deze badkamer is een stuk groter, waardoor er ook veel meer mogelijk is. In het midden van de badkamer is een grote scheidingswand geplaatst, die de inloopdouche scheidt van de rest van de badkamer. Doordat er twee openingen zijn gecreëerd, is het mogelijk om van twee kanten in en uit de inloopdouche te lopen. Ook is de muur niet helemaal tot aan het plafond gebouwd, waardoor je de grote regendouchekop in het plafond nog kunt zien.

Minimalistische badkamer door La Shed architecten

Badkamermeubel en vrijstaand bad

Aan de andere kant van de muur is de badkamermeubel geplaatst. Deze moderne strakke witte meubel is precies net zo breed als de muur en bevat heel vele kastruimte. Aan de andere kant van de badkamer, waar het grote raam aanwezig is, is een groot ovaal vrijstaand bad geplaatst.

Minimalistische badkamer door La Shed architecten

Minimalistische badkamer

Ondanks dat dit een heel ander ontwerp is, is de minimalistische stijl van de architecten duidelijk terug te zien in deze badkamer. Ook hier is er op de vloer gekozen voor kleine grijze vierkante mozaïektegeltjes, gecombineerd met strakke witte muren.

Fotografie: Maxime Brouillet

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply