Kleine badkamers voorbeelden

Kleine badkamer van B&B Omke Jan in Friesland


Hotels zijn perfecte inspiratiebronnen voor het inrichten van kleine badkamers. Daar heb je namelijk bijna altijd te maken met kleine badkamers. Dat geldt ook voor de badkamer van B&B Omke Jan in Friesland. De meer dan honderd jaar oude boerderij is volledig herontworpen en ingericht door Nederlandse ontwerper Piet Hein Eek. Hij heeft de authentieke rustieke sfeer gecombineerd met een strakke afwerking, mooie materialen en slimme oplossing. Hieronder zien jullie de bijzondere badkamer van één van de slaapkamers.

Kleine badkamer van B&B Omke Jan in Friesland

Kleine badkamer van B&B Omke Jan in Friesland

Het is een hele bijzondere kamer, omdat er gekozen is om zowel alle muren als het originele rustieke houten plafond volledig blauw te schilderen. Dit geeft de gehele ruimte een echte designsfeer, terwijl de authentieke sfeer in tact is gebleven.

Kleine badkamer van B&B Omke Jan in Friesland

Glazen wand en deur

Middels op maat gemaakte glazen wanden en glazen deur, is de badkamer van de slaapkamer gescheiden. Het is precies ingericht onder het gedeelte met de schuine wand, waardoor maatwerk vereist was. Op de vloer van de badkamer vind je mooie grijze tegels, terwijl de wanden bewerkt zijn met stoere betonstuc. Deze vormen beiden een mooie combinatie met de onbehandelde rustieke schuine wand.

Naast een open inloopdouche vind je hier ook een eenvoudige wastafel, een hangtoilet en een radiator.

Bron: Pietheineek.nl

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply