Kleine badkamers voorbeelden

Deze kleine badkamer is erg chic ingericht met marmeren tegels en gouden accenten


Deze super chique badkamer hebben we gevonden bij Edwards Partners makelaardij. De Zweedse makelaars hadden een klein appartement te koop aangeboden, gelegen in de populaire wijk Östermalm in Stockholm. Het appartement is met een woonoppervlak van 52m2 erg klein, maar is wel erg fijn, praktisch en vooral erg hoogwaardig afgewerkt. Dan is heel goed te zien in de badkamer.

Deze kleine badkamer is erg chic ingericht met marmeren tegels en gouden accenten

Marmer en goud

De badkamer is erg klein. Maar het is vooral de stijl van de badkamer die meteen zal opvallen als je binnen komt lopen. De hele badkamer is volledig betegeld met hele chique carrara witte marmeren tegels. Aan de rechterkant vind je een ruime inloopdouche, die ingericht is met een super mooie gouden regendouche set. Met een glazen douchewand, die ook ondersteund wordt door een gouden stang en gouden bevestigingsplaatjes is de douche gescheiden van de rest van de badkamer. Naast de inloopdouche vind je de badkamermeubel. Een kleine zwevende witte badkamermeubel, die ook gecombineerd is met een bijpassende gouden kraan. Boven de wastafel is een grote bronzen spiegel opgehangen. En daarnaast vind je het toilet. Zelfs de wc-rol houder en de toiletborstel is van goud.

Deze kleine badkamer is erg chic ingericht met marmeren tegels en gouden accenten

Dit is nog niet alles, want helemaal aan de linkerkant is nog een washok ingericht. Een open washok met net boven de wasmachine een op maat gemaakte witte plank. Aan de muur is nog een handige wandkast gemonteerd.

Bron: Edwardpartners.se

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply