Moderne badkamers voorbeelden

Kleine en grote badkamer in dezelfde stijl


Sommige woningen zijn groot genoeg om er twee badkamers in te richten. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld kinderen hebt. Meestal wordt er dan een badkamer en suite gecreëerd in de master bedroom, terwijl de tweede badkamer voor de kinderen is. Hieronder zien jullie de twee badkamers van het Bronte House project, die gerealiseerd is door interieur- en ontwerpbureau The Designory uit Australië. Zij hebben een totaalrenovatie verzorgd voor een familiewoning.

Kleine en grote badkamer in dezelfde stijl

De familiewoning werd van top tot teen radicaal gerenoveerd. Het heeft in totaal drie verdiepingen, drie ruime slaapkamers en twee badkamers. De kinderen hebben de grote badkamer gekregen, en de badkamer en suite van de master bedroom is iets kleiner.

Kleine en grote badkamer in dezelfde stijl

Badkamer inspiratie

Het leuke is dat dat de badkamers ingericht zijn in dezelfde stijl, hoewel er natuurlijk wel verschillen zijn. Zo is er in de grote badkamer voor de kinderen een bad gecombineerd met een douche, terwijl de kleine badkamer alleen een ruime inloopdouche heeft. Beide badkamers zijn lekker licht, waar witte wandtegels gecombineerd zijn met stijlvolle en chique marmeren tegels. Ook de badkamermeubels hebben dezelfde stijl gekregen. Moderne lichtgrijze badkamermeubels met een strakke witte wastafel en stoere dikke zwarte leren deurgrepen.

Kleine en grote badkamer in dezelfde stijl

Kleine en grote badkamer in dezelfde stijl

De kleine badkamer heeft een mooie ronde spiegel aan een leren band gekregen en de grotere badkamer heeft een grote spiegelwandkast gekregen met kastruimte.

Bron: The-designory.com.au | Fotografie: Tom Ferguson

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply