Luxe badkamers voorbeelden

Luxe badkamer van Chinees penthouse appartement


Houd je van luxe badkamers, dan ziet jouw ideale badkamer er waarschijnlijk zo uit. Deze luxe badkamer is ontworpen door architectenbureau Identity Architects, die in Putuo in China een super luxe penthouse appartement heeft ontworpen en ingericht. Niet alleen het interieur ziet er prachtig en luxe uit, je hebt vanuit verschillende kamers ook een prachtig uitzicht over de mooie stad. Dat geldt ook voor de luxe badkamer!

Luxe badkamer van Chinees penthouse appartement

De volledige buitenmuur van de badkamer is van glas. Dit biedt verschillende belangrijke voordelen. Zo wordt de badkamer voorzien van heel veel natuurlijk licht, het maakt de badkamer ruimtelijk en het prachtige uitzicht over de stad is natuurlijk ook een belangrijk voordeel.

Luxe bad, badkamermeubel en inloopdouche

De badkamer is bovendien super luxe en stijlvol ingericht met hele chique materialen. Op de vloer vind je een vergrijsde visgraat houten vloer, gecombineerd met marmeren tegels aan de muren. Bij het raam is een groot modern wit bad geplaatst met een bijpassende zwarte vrijstaande kraan.

Luxe badkamer van Chinees penthouse appartement

Over de gehele breedte van de badkamer is een moderne witte strakke badkamermeubel op maat gemaakt, die overloopt op het bed. Natuurlijk mag in zo’n luxe penthouse badkamer ook geen inloopdouche ontbreken. Deze inloopdouche is een natte droom voor alle liefhebber van luxe badkamers. De buitenwand is volledig van glas en er zit ook een grote glazen deur in verwerkt. Binnen kan je genieten van een mega grote regendouche uit het plafond.

Luxe badkamer van Chinees penthouse appartement

Zwarte elementen

Naast de inloopdouche vind je ook nog een modern hangtoilet in de grote marmeren muur. Aan die zelfde muur vind je ook allerlei mooie zwarte elementen zoals het bedieningspaneel, het toiletborstel, de toiletrol houder en de zwarte handdoekenrekken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply