Badkamer ideeen

Kleine loft badkamer in voormalige molen


Dit is de kleine badkamer van een kleine Amerikaanse loft. Het is de zolder van een voormalige molen, die volledig door de interieurarchitecten van General Assembly is herontworpen. Het doel was om zoveel mogelijk originele details in tact te houden, en te combineren moderne gemakken en materialen. Dat is in ieder geval bijzonder goed gelukt in de kleine badkamer.

Kleine loft badkamer in voormalige molen

Grijze hexagon tegels

De badkamer is klein, maar naast een praktische inrichting, hebben de architecten er ook voor gezorgd dat alles tot in de details perfect is afgewerkt. Een betonstuc vloer is gecombineerd met strakke witte wanden. En de wanden rondom het bad zijn betegeld met stijlvolle grote grijze hexagon tegels.

Kleine loft badkamer in voormalige molen

Het bad is gecombineerd met de douche, dus vind je aan de rand van het bad ook een op maat gemaakte glazen douchewand.

Eikenhouten badkamermeubel met betonnen blad

Tegenover de bad douche combinatie is de badkamermeubel gemonteerd. Een mooie badkamermeubel met eiken houten kasten, die afgewerkt is met een dikke stoere betonnen werkblad en witte design wastafel. Boven de wastafel vind je een spiegel en een kleine inbouwkast aan de rechterkant, die gemaakt zijn van hetzelfde eikenhout als de meubel.

Fotografie: Joe Fletcher

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply