Moderne badkamers voorbeelden

Mooie badkamer door architectenbureau Suspenzo


Deze mooie badkamer is een ontwerp van architectenbureau Suspenzo. Zij hebben een moderne badkamer ontworpen, die voorzien is van zowel moderne voorzieningen als mooie materialen en sanitair.

mooie-badkamer-door-architectenbureau-suspenzo

Hexagon tegels

De muren vormen hier een echte eyecatcher. Ze hebben met stijlvolle witte hexagon tegels een asymmetrische lambrisering gecreëerd, terwijl het bovenste gedeelte van de muren strak zijn afgewerkt en grijs geschilderd.

witte-hexagon-tegels-badkamer

Douche in vrijstaand bad

De douche en het bad zijn gecombineerd, wat normaal gesproken niet als ideaal wordt gezien. Maar het mooie vrijstaand design bad op dikke houten poten en de stijlvolle zwart witte douchegordijn en bijbehorende zwarte stalen rails maken heel veel goed.

zwart-toilet

Boomstam wastafel blad met zwarte waskom

Passend bij de dikke eiken houten poten, hebben ze hier ook een dikke rustieke boomstam wastafel blad aan de muur gemonteerd. Daarbovenop hebben ze een mooie ronde zwarte waskom geplaatst. Daar horen natuurlijk moderne inbouwkranen bij, met daarboven een spiegel in de vorm van een grote hexagon.

douchegordijn-vrijstaand-bad

Zwart toilet

In de andere hoek van de badkamer vind je het toilet. Een bijzonder stoer zwart toilet, die gemonteerd is aan een muur die volledig bekleed is met het zelfde eiken hout als de dikke poten van het bad. Deze geven een mooie luxe uitstraling aan de badkamer, net als alle zwarte elementen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply