Kleine badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Kleine moderne badkamer van 2,5m2


Hoe haal je het meest uit een kleine badkamer? Dat is de belangrijkste vraag bij het inrichten van een kleine badkamer. Vandaag willen we dat laten zien aan de hand van een inspirerend ontwerp. Een badkamerontwerp die gerealiseerd is door interieurontwerpbureau Mo Architekci. De Poolse ontwerpers hadden in 2016 een klein modern appartement ingericht gelegen in Poznan. De woonkamer met de open keuken is de kern van het appartement. Daarnaast vind je er ook een stijlvolle slaapkamer en een kleine moderne badkamer. De kleine badkamer heeft een totale oppervlakte van slechts 2,5m2. En zo hebben ze het ingericht. Bravo!

Kleine moderne badkamer van 2,5m2

Praktische indeling

Om het meest uit deze kleine badkamer te halen, was een eenvoudige praktische indeling van groot belang. Ze hebben gekozen om de douche te combineren met het bad. Deze vind je aan de linkerkant van de badkamer. In het midden vind je de wastafel, een moderne witte wandwastafel. En aan de rechterkant is het moderne hangtoilet gemonteerd. Over de hele lengte van de badkamer, boven de drie onderdelen, is een op maat gemaakte spiegelwand gerealiseerd. Deze spiegelwand zorgt ervoor dat de kleine badkamer ruimer lijkt dan het in werkelijkheid is.

Kleine moderne badkamer van 2,5m2

Modern en minimalistisch

Om dat ruimtelijke effect te versterken, is er gekozen voor een moderne minimalistische stijl. Zowel de muren als de vloeren zijn volledig betegeld met grote minimalistische grijze tegels. Zelfs de zijkant van het bad is met dezelfde tegels betegeld. De witte designradiator hangt aan de muur boven het bad, net als de twee kleine chromen haakjes voor de handdoeken. Ook de vier witte moderne spotjes aan het plafond passen helemaal in deze moderne minimalistische stijl van deze badkamer.

Kleine moderne badkamer van 2,5m2

Bron: Mo-architekci.pl | Fotografie: Ayuko Studio

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply