Groene badkamers voorbeelden, Kleine badkamers voorbeelden

Kleine open badkamer van 2m2 met groene tegels


Kleine badkamers hebben we hier heel veel van laten zien. Van 8m2, 6m2 en ook van 4m2. Maar vandaag willen een extreem kleine badkamer laten zien. Een badkamer die bij één van de slaapkamers hoort van een super stoer gerenoveerd appartement uit Barcelona, die slechts 2m2 groot is!

kleine-open-badkamer-van-2m2-met-groene-tegels

Het appartement is ontworpen door architectenstudio CaSA, die de opdracht hebben gekregen om een stijlvol design appartement te creëren, die als vakantiewoning wordt gebruikt. De Italiaanse Matteo Colombo en Andrea Serboli wisten daar wel raad mee en hebben een ontwerp gemaakt die omschreven kan worden als strak, modern, minimalistisch en design. En zo zou je deze slaapkamer badkamer combinatie eigenlijk ook kunnen omschrijven.

kleine-open-badkamer-slaapkamer

Groene tegels en plafond

De badkamer hoort dus bij de slaapkamer. Omdat ze hebben gekozen voor een half open badkamer, voelt het ondanks de beperkte oppervlakte, niet super krap aan. De vloer en de wanden zijn betegeld met strakke minimalistische vierkante groene tegels, en ook het plafond is geschilderd in hetzelfde groen. Doordat het volledig groen is, is de badkamer meteen ook de blikvanger van de slaapkamer.

open-badkamer-slaapkamer

Open badkamer

Het enige wat je in de badkamer inrcihting vindt, is een inloopdouche en een wastafel. De inloopdouche is aan de zijkant voorzien van een glazen douchewand tot aan het plafond, wat meteen ook de buitenmuur vormt van de badkamer. De muren bij de wastafel bestaan alleen uit een witte stalen frame. Het heeft dus een super open karakter gekregen naar de slaapkamer toe.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply