Klassieke badkamers voorbeelden, Landelijke badkamers voorbeelden

Klassiek landelijke badkamer van Zweedse zangeres


Klassiek en landelijk is een combinatie die je vaak terugziet in een interieur. Een prachtige interieurstijl met een authentieke sfeervolle uitstraling. Vandaag nemen we een kijkje in een klassiek landelijke badkamer, de badkamer van Zweedse zangeres Nina Persson. Haar appartement stond namelijk te koop. Een prachtig karakteristiek appartement gelegen in de Zweedse stad Malmö

Klassiek landelijke badkamer van Zweedse zangeres

Witte houten lambrisering

Het is een heerlijke lichte badkamer met een grote raam. Op de vloer vind je een mooie vintage tegels in een zwart wit ruitenpatroon, gecombineerd met muren die voor een groot deel bekleed zijn met wit geschilderde houten planken. Een soort hoge lambrisering, die deze badkamer een echte landelijke sfeer geven. Het stukje muur boven deze houten lambrisering is strak gestuukt en wit geschilderd.

klassieke-wastafel-tegels

Klassiek sanitair

Ook is er gekozen voor een klassiek landelijk sanitair. Het klassiek bad op pootjes bijvoorbeeld met een bijpassende klassieke kraan, maar ook de klassieke wastafel op chromen pootjes en de wandlamp boven de wastafel passen er perfect bij.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply