Badkamertegels, Klassieke badkamers voorbeelden

Leuke badkamer van een voormalig pakhuis


In de portfolio van Charles Tashima architectuur vind je enorm veel inspirerende projecten. Deze bijzondere badkamer hebben we in die portfolio gevonden, die onderdeel is van de verbouwing van een oud pakhuis, die omgetoverd is tot een werk-woonhuis voor een familie uit vier. In totaal heeft het drie verdiepingen. Op de bovenste verdieping vind je deze badkamer en de bijbehorende master bedroom.

Leuke badkamer van een voormalig pakhuis

Hexagon tegels van Popham design

Het huis is voorzien van prachtige details die goed zijn bewaard van het pakhuis. De stoere industriële raampartijen in het slaapkamer gedeelte zijn daar een heel mooi voorbeeld van. Bij deze ramen een bad geplaatst. Een super mooi klassiek vrijstaand bad op pootjes. In de slaapkamer ligt een sfeervolle houten vloer, maar voor het gedeelte bij het bad is er gekozen om het te betegelen. Ze hebben gekozen voor super leuke tegels van Popham design. Blauwe zeshoekige hexagon cementtegels , waar sterren in verschillende formaten op afgedrukt zijn.

Leuke badkamer van een voormalig pakhuis

Dezelfde hexagon tegels zijn ook gebruikt voor alle muren in de douche. De klassieke douche past er perfect bij. In de douche is ook een vaste bank gecreeerd van beton. Daarboven zijn bovendien twee bijpassende betonnen wandplankjes gemonteerd, waar flesjes op geplaatst kunnen worden.

Hieronder vind je nog meer voorbeelden van ruimtes waar de hexagon tegels van Popham design zijn gebruikt. Het is ook verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren zoals geel, rood en groen.

Bron: Ct-arch.co.uk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply