Luxe badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Luxe comfortabele badkamer door Mim Design


Interieur- en architectenstudio Mim Design uit Melbourne heeft een hele mooie familiewoning ontworpen en ingericht gelegen in het kleine kustplaatsje Portsea. De woning heeft vier slaapkamers en maar liefst drie badkamers. De stijl van het interieur kan je omschrijven als strak, modern, maar ook heel erg sfeervol. Met mooie materialen zoals hout en marmer is er een hele relaxte en kalme sfeer gecreëerd, die door het gehele huis voelbaar is. Zoals gezegd zijn er drie badkamers ingericht. Hieronder tref je de badkamer, die behoort tot één van de slaapkamers.

Luxe comfortabele badkamer door Mim Design

Een interieur waar je tot rust kan komen en kunt relaxen. Dat was één van de wensen van de bewoners van de mooie woning, die vooral in deze badkamer tot in perfectie is doorgevoerd. Het is een ruime badkamer, en door een grote raam aan de buitenmuur en een klein dakraampje is het ook voorzien van natuurlijk licht.

Luxe comfortabele badkamer door Mim Design

Marmeren tegels en rechthoekige witte wandtegels

De vloer is betegeld met mooie vierkante marmeren tegels. Deze tegels komen ook deels op de wanden terug. Er is daarmee een soort lambrisering gecreeerd, terwijl de gedeeltes daarboven betegeld is met minimalistische rechthoekige witte wandtegels. De badkamer is voorzien van moderne gemakken zoals een dubbele wastafel, een modern ovalen vrijstaand bad én een ruime luxe inloopdouche met een grote regendouche in het plafond.

Dubbele wastafel meubel

De dubbele wastafel is gecombineerd met strakke inbouwkranen en een moderne meubel, bestaande uit een stalen frame en een mooie houten ladekast. Aan de wand is een grote spiegelkast opgehangen waar veel spullen in opgeborgen kunnen worden.

Bron: Estliving.com | Fotografie: Sharyn Cairns

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply