Moderne badkamers voorbeelden

Master badkamer ontwerp door Petrina Turner Design


Eergisteren lieten we de badkamer zien, die ontworpen is door Petrina Turner Design. Vandaag willen we een ander badkamerontwerp laten zien, die ook door haar is ontworpen. Het is de badkamer van een familiewoning uit Northcode, die niet alleen voorzien is van een nieuw interieurontwerp, maar ook uitgebouwd is met een mooie uitbouw.

Master badkamer ontwerp door Petrina Turner Design

Extra badkamer

Door uitbouw is er veel meer ruimte gekomen in de woning. Hierdoor was het mogelijk om twee badkamers te creëren. Dit is de master badkamer, die bij de master bedroom hoort. Het is een vrij ruime badkamer, en door het raam, wordt het ook voorzien van heerlijk fijn natuurlijk licht. Aan de buitenkant is het raam gedecoreerd met kunstmatige bomen, vanwege extra privacy in de badkamer. Daarnaast heb je heb je hier ook te maken met een heel hoog plafond, waardoor het enorm ruimtelijk is.

Master badkamer ontwerp door Petrina Turner Design

Moderne gemakken

De badkamer heeft een modern ontwerp gekregen. Moderne grijze vloertegels, moderne witte wandtegels, moderne badkamermeubel, een groot modern bad, moderne inloopdouche met een glazen deur en grote regendouche, noem maar op. Het is dus ook voorzien van heel veel moderne gemakken, wat één van de wensen was van de klant.

Master badkamer ontwerp door Petrina Turner Design

Styling door Petrina Turner Design | Fotografie door Maurice Grant-Drew Photography

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply