Moderne badkamers voorbeelden, Zwarte badkamers

Zwarte badkamer als toevluchtsoord


Deze badkamer is ontworpen door Petrina Turner, een multidisciplinaire ontwerpster uit Melbourne. Van een klant uit Bentleigh kreeg ze de opdracht om haar badkamer te renoveren. Haar wens was een moderne badkamer, waarbij functionaliteit en esthetiek perfect in balans zijn. De klant heeft een hectisch leven, dus ze wilde een badkamer, die ze als een toevluchtwoord kon gebruiken. Daarnaast had ze nog een andere specifieke wens. Zwart! Haar lievelingskleur is zwart, en dat wilde ze graag terugzien in haar nieuwe badkamer. Hieronder kunnen jullie zien wat de ontwerpster er van heeft gemaakt!

Het is een vrij ruime badkamer. Daarnaast is de badkamer bovendien voorzien van een grote raam. Hierdoor was haar wens voor een zwarte badkamer totaal geen probleem. Zowel de vloer als alle muren zijn betegeld met donkergrijze (bijna zwart) tegels. Dit geeft de badkamer een strakke moderne uitstraling.

Inloopdouche en vrijstaand bad op pootjes

Naast een ruime inloopdouche, is er ook een klassiek vrijstaand bad op pootjes bij het raam geplaatst. Deze mocht natuurlijk niet ontbreken in een badkamer, die als toevluchtsoord gezien moest worden. Er is gekozen voor een moderne zwevende witte wastafel. In plaats van een grote badkamermeubel, is er een losse ladekast geplaatst. Daarnaast zijn er ook nisjes in de muur gecreëerd, die aan de binnenkant met moziektegeltjes betegeld zijn. Daar kunnen ook meerdere spullen in geplaatst worden.

Bron: Petrinaturnerdesign.com.au

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply