Vintage badkamer

Minimalistisch witte badkamer met industriële vintage elementen


Het designteam van architectenbureau INT2 hebben in de Russische hoofdstad Moskou een klein appartement ontworpen en ingericht met een woonoppervlak van slechts 40m2. De woonoppervlak is weliswaar erg beperkt, maar het interieurontwerp maakt heel veel goed, gekenmerkt door stoere industriële materialen, meubels en accessoires. Het betonnen plafond, de zwart geschilderde bakstenen muren, een stoere vintage houten vloer, noem maar op. En ook de badkamer mag er zéker wezen.

Minimalistisch witte badkamer met industriële vintage elementen

Goud en hout

De badkamer is niet super groot, maar zéker ook niet super klein. Alle muren zijn bovendien betegeld met minimalistische witte vierkante tegels, waardoor de ruimte groter lijkt. Deze witte wandtegels hebben ze gecombineerd met stijlvolle grote patroontegels, passend bij het vintage karakter van het appartement. Om nóg meer de stoere industriële vintage sfeer erin te krijgen, vind je hier ook bijvoorbeeld een vintage badkamermeubel bestaande uit een gietijzeren onderstel en een rustieke houten blad, met daarop een witte rechthoekige opbouwwastafel. De oud gouden wastafel kraan past er perfect bij. De gordijnstang, de handdoekenrek en de grote douchekop in de ruime inloopdouche zijn uitgevoerd in dezelfde oud gouden kleur.

Passend bij het rustieke houten werkblad van de meubel, vind je hier ook een stoere houten kruk in de douche en een houten decoratieladder naast het toilet.

Minimalistisch witte badkamer met industriële vintage elementen

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply