Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamer- ensuite


Eergisteren hebben we jullie de badkamer laten zien van de ruime villa gelegen in het Zweedse Malmö. Vandaag willen we jullie de andere badkamer laten zien in diezelfde villa. Het is een mooie badkamer- en suite, die bij één van de slaapkamers hoort. Uiteraard is deze badkamer een stuk kleiner, maar het is zéker niet minder mooi.

Moderne badkamer- ensuite

Er is een inbouwkast gebouwd aan de grote muur in de slaapkamer. En in de inbouwmuur hebben ze een strakke bijpassende schuifdeur verwerkt, die toegang biedt tot de badkamer. Het is een vrij smalle maar redelijk lange badkamer. Als je binnenkomt, loop je tegen de badkamermeubel aan. Een soortgelijke badkamermeubel als de andere badkamer, met dubbele ladekast en een opbouwwastafel, gecombineerd met een strakke opbouwkraan. Naast de meubel is een nog een hoge stellingrek geplaatst, waar kleine spullen op geplaatst kunnen worden. Daarnaast vind je het hangtoilet en de inloopdouche.

Moderne badkamer- ensuite

Net als in de andere badkamer hebben ze gekozen voor dezelfde moderne lichtgrijze-beige vloertegels. De wanden hebben ze ook betegeld met witte wandtegels.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply