Moderne badkamers voorbeelden

Moderne ruimtelijke badkamer


Deze mooie design badkamer is een ontwerp van KC design studio uit Taiwan, die het ‘house W’ project heeft gerealiseerd. Het gaat om een complete verbouwing en herontwerp van een typische jaren ’50 woning. Licht en ruimtelijkheid waren belangrijke pijlers in het nieuwe ontwerp, wat ook grote impact heeft op de nieuwe badkamer.

Moderne ruimtelijke badkamer

De badkamer is ingericht op de eerste verdieping, naast de ruime open slaapkamer. Overal tref je glas aan, in de vloer, in het plafond en in de wanden. Op die manier worden niet alles ruimtes alleen voorzien van natuurlijk zonlicht, maar is de gehele woning ook super ruimtelijk.

Moderne ruimtelijke badkamer

Betonstuc muren en zwarte tegels in Hongaarse punt

Voor de badkamer is er ook gekozen voor een volledige glazen wand inclusief een glazen deur. Hierdoor heeft de badkamer ook een hele moderne uitstraling gekregen, vooral in combinatie met het nieuwe badkamerontwerp. Los van de twee glazen wanden, vind je er ook nog twee wanden die bewerkt zijn met stoere grijze betonstuc. Dit is gecombineerd met mooie zwarte tegels, die gelegd zijn in de Hongaarse punt.

Moderne ruimtelijke badkamer

Glazen wanden

De grote moderne badkamermeubel vind je aan de linkerkant, met daarop dubbele wastafels en een grote spiegelkast. In het midden van de badkamer is de douche ingericht, die omringd is door alleen maar glazen wanden en een bijbehorende glazen deur. Deze glazen kubus, vormt ook de scheidingswand tussen het badkamergedeelte en de washok.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply