Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamer met een hoog designgehalte


Eergisteren konden jullie binnenkijken in de luxe badkamer die ontworpen is door Russisch architectenbureau Quadro Room. In hun portfolio hebben we een andere mooie badkamer gevonden die we graag met jullie zouden willen delen. Een iets kleinere badkamer met een moderne strakke design look. Welke vinden jullie mooier?

Moderne badkamer met een hoog designgehalte

Marmeren tegels

Ook deze badkamer is voorzien van chique marmeren tegels op de vloer en aan de muren. Maar doordat deze wit zijn, oogt het een stuk moderner dan de andere badkamer. Ze hebben het marmer bovendien gecombineerd met moderne kleine grijze mozaïektegeltjes aan de wanden, de vloer en zelfs het plafond in de inloopdouche.

Moderne badkamer met een hoog designgehalte

Luxe inloopdouche

De inloopdouche is luxe. Ze hebben een handige niskast gecreëerd in de wand waar spullen in opgeborgen kunnen worden, het is voorzien van een grote vierkante regendouche, en het kan afgesloten worden met een stoere glazen schuifdeur met een zwarte stalen frame.

Design badkamermeubel

De badkamermeubel is ook erg mooi en heeft een hoog designgehalte. Kastanje houten ladekasten zijn gecombineerd met een witte inbouwwastafel, een strakke moderne kast, een zwarte kraan en een bijpassende zwarte spiegelkast en wandplank.

Tot slot vind je hier ook een modern hangtoilet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply