Moderne badkamers voorbeelden

Modern chique badkamer met hout en marmer


Hout is een materiaal die je vaak terugziet in een badkamer ontwerp, en hetzelfde geldt natuurlijk ook voor marmer. Het zijn beiden prachtige materialen, die samen ook een geweldige combinatie vormen. Daar is deze badkamer een heel mooi voorbeeld van. Het is de badkamer van het TLC Residence project van MIM Design. Kom een kijkje nemen in deze prachtige badkamer, en laat ons weten wat je ervan vindt!

Modern chique badkamer met hout en marmer

Marmer, messing en hout

Het Australische interieur- en ontwerpstudio heeft een jaren ’30 bungalow volledig verbouwd. Het pand is gelegen in Kew, een district in Melbourne. De eigenaren wilden onder andere meer beglazing toevoegen, zodat er meer licht in de woonkamer komt. Daarnaast hebben de ontwerpers natuurlijk ook andere mooie materialen gebruikt zoals marmer, messing en hout. Materialen die het interieur een luxe en exclusieve uitstraling geven.

Modern chique badkamer met hout en marmer

Shutters

De badkamer is licht en ruim. Er is een groot raam aanwezig, die perfect gedecoreerd is met luxe witte shutters. Zowel de vloer als alle muren zijn volledig betegeld met grijs witte marmeren tegels. Het marmer is ook gebruikt voor het werkblad van de badkamermuebel en de geplaatste scheidingsmuur.

Zwevende houten badkamermeubel

Links van de badkamer vind je de badkamermeubel. Een op maat gemaakte zwevende meubel met super mooi donkerhoutfineer kasten, die over de gehele breedte van de muur loopt. Deze is gecombineerd met zwarte inbouwkranen en een super grote spiegelkast daarboven. De gouden hanglampen passen er ook super mooi bij.

Modern chique badkamer met hout en marmer

Vrijstaand bad, inloopdouche en toilet

Aan de rechterkant vind je de inloopdouche, het toilet en het vrijstaande bad. Deze drie onderdelen zijn middels een grote scheidingswand van elkaar gescheiden. Zowel de inloopdouche als het toilet zijn voorzien van een grote glazen deur die tot aan het plafond loopt. En in de muur boven het vrijstaande bad is een brede nis gecreëerd, waar spullen in geplaatst kunnen worden. De zwarte accenten komen overval terug in de badkamer. De kraan boven het bad, de regendouche, maar ook de zwarte designradiator aan de muur.

Bron: Estliving.com | Fotografie: Sharyn Cairns

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply