Badkamer ideeen, Moderne badkamers voorbeelden

Luxe ruime badkamer door Perkins+Will


Deze ruime badkamer is ontworpen door Perkins+Will. Het Amerikaanse interieur- en architectenbureau heeft een appartement gelegen in São Paulo in Brazilië een modern appartement herontworpen en ingericht. Het interieur kenmerkt zich met moderne strakke lijnen en het gebruik van mooie warme materialen, waarbij hout één van de hoofdrol speelt. Door het gehele interieur komt hout terug in de vorm van houten meubels, houten wanden en houten vloeren. Hieronder zien jullie dat ook terugkomen in het ontwerp van de badkamer!

Luxe ruime badkamer door Perkins+Will

Dubbele zwevende badkamermeubels en wastafels

Het is een hele ruime badkamer, die op een hele bijzondere, maar vooral ook praktische manier is ingedeeld. Er is gekozen voor een mooie luxe houten vloer, en ook de badkamermeubels zijn van hout. Er zijn twee meubels aanwezig, tegenover elkaar. Luxe zwevende houten badkamermeubels, afgewerkt met een dikke betonnen werkblad met daarop een brede rechthoekige wastafel. De muren zijn volledig bekleed met op maat gemaakte spiegelwanden, waar de contactdozen en de inbouwkranen strak in verwerkt zijn.

Luxe ruime badkamer door Perkins+Will

Aparte toilet en inloopdouche

Er is ook een apart toilet en een aparte inloopdouche ingericht, naast elkaar. Het zijn allebei aparte ruimtes, die voorzien zijn van glazen wanden en deuren. Op die manier blijft de badkamer lekker ruimtelijk. De inloopdouche is super ruim en kan afgesloten worden met een grote glazen schuifdeur. Er zijn twee regendouches in het plafond verwerkt. In linkermuur is een grote brede nis verwerkt voor badkamerspullen. En aan de rechterkant is een vaste bank gecreeerd, waar je op kunt zitten.

Luxe ruime badkamer door Perkins+Will

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply