Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamer met grijze visgraat tegels


Vandaag gaan we een kijkje nemen in het North Fitzroy House, een project van interieur architecten Dimpat uit Australië. Zij hebben in 2016 in Melbourne een moderne vrijstaande villa ontworpen en ingericht. De woning heeft twee ruime verdiepingen, een grote fijne tuin en een ruim dakterras. De badkamer is ingericht op de bovenverdieping.

Moderne badkamer met grijze visgraat tegels

Luxe materialen en gemakken

Het is een hele fijne en vrij ruime badkamer. Met mooie materialen en luxe voorzieningen is het een hele moderne badkamer geworden. Naast een groot en modern vrijstaand bad, vind je achterin de badkamer een grote inloopdouche. En over de gehele lengte van de badkamer is een op maat gemaakte badkamermeubel gemaakt. Een zwevende houten meubel, die afgewerkt is met een dikke chique marmeren blad. Daarop zijn twee moderne wastafels geplaatst, die gecombineerd zijn met strakke inbouwkranen. De inbouwkranen zijn verwerkt in de grote op maat gemaakte wandspiegel.

Moderne badkamer met grijze visgraat tegels

Voor de vloer is er gekozen voor mooie grijze visgraat tegels. Deze tegels lopen door op de achterste muur van de badkamer, bij de inloopdouche. De rest van de wanden zijn betegeld met eenvoudige witte wandtegels.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Caroline 21 september 2018 at 09:02

    Beste Manfung,
    De zwarte tegels zijn prachtig. Weet je welk merk/collectie het is?

  • Leave a Reply