Moderne badkamers voorbeelden

Mooie zwart wit designbadkamer


Ben jij een liefhebber van zwart wit interieurs? Kijk dan snel verder, want vandaag nemen we een kijkje in een hele mooie zwart wit designbadkamer!

De combinatie van zwart wit is erg populair in de wereld van interieur & design. Maar er is wel één belangrijke valkuil, waar je voor moet waken. Zwart wit kan namelijk al heel snel te strak, saai en steriel worden. Dit kan je voorkomen door bijvoorbeeld het gebruik van texturen, zoals ze dat hebben gedaan in deze mooie badkamer.

Mooie zwart wit designbadkamer

Tweede badkamer

De badkamer is gerealiseerd door het Australische interieur- en architectenbureau Northbourne. De getalenteerde interieurontwerpers hebben in Australische het Toorak Texture project gerealiseerd, het ontwerp en inrichting van een mooie, knusse en moderne familiewoning. In totaal heeft de woning twee badkamers. Deze badkamer is vrij ruim, maar het is nog steeds de kleinere badkamer van de twee.

Zwarte designtegels

Wat wel fijn is aan deze badkamer, is dat er een groot raam aanwezig is. en mooie boograam, die gedecoreerd is met op maat gemaakte witte houten shutters. Een populaire keuze voor een badkamer. Op de vloer vind je hele bijzondere zwarte tegels waar een ingegaveerd patroon in verwerkt is. Een super leuk geometrisch patroon, die deels ook terugkomt aan de muren. Daarmee is namelijk een soort lambrisering gecreëerd aan de muren, gecombineerd met strak gestuukte witte gedeeltes. Deze tegels vormen dé blikvanger in deze badkamer.

Mooie zwart wit designbadkamer

Wit design sanitair

Daarnaast zijn er nog meer blikvangers te vinden in het ontwerp. Er is namelijk gekozen voor hele luxe design sanitair. Een heel bijzonder wit vrijstaand bad met bijbehorende vrijstaande kraan bij het raam, de twee vrijstaande cilindervormige witte wastafels. Daarboven vind je bijpassende witte kranen en een op maat gemaakte spiegelkast over de hele breedte van de muur. Tussen het muurtje waar de inbouwkranen in verwerkt zijn en de spiegelkast, is een muurbrede nis gecreëerd, waar kleine spullen op geplaatst kunnen worden. Mooi en functioneel handig!

Mooie zwart wit designbadkamer

Bron: Northbourne.co

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply