Luxe badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Moderne luxe marmeren badkamer en suite


We hebben hier heel veel mooie badkamers en suite laten zien, die ingericht zijn bij een slaapkamer. De badkamer en suite die je hieronder ziet is ongetwijfeld één van de meest luxe varianten. De badkamer is ontworpen door de interieurontwerpers van MONO Architects. Zij hebben in Kiev een super luxe penthouse appartement ontworpen, gelegen in het nieuwe SKYLINE gebouw midden in het centrum van de stad. De ontwerpers hebben een bijpassend interieurontwerp gemaakt met mooie luxe materialen en voorzieningen. Hieronder zie je dus het inspirerende resultaat van de badkamer van de master bedroom!

Moderne luxe marmeren badkamer en suite

Glazen wand en deur

De master bedroom straalt één en al luxe en kwaliteit uit. Het is ruim en licht, en naast een ruim slaapgedeelte is er ook een half open inloopkast ingericht. De badkamer is kamerbreed en loopt van de slaapkamer tot en met de inloopkast. Over de gehele breedte is er gekozen voor een groot op maat gemaakt glazen wand inclusief glazen deur.

Witte marmeren badkamer

In de badkamer vind je een combinatie van een carrara witte marmeren vloer en muren. Hierdoor heeft de badkamer een moderne, luxe en lichte uitstraling gekregen. Over de gehele breedte is een op maat gemaakte witte badkamermeubel opgehangen met dubbele wastafel en een grote spiegelwand, waar de inbouwkranen in verwerkt zijn. Bij de glazen wand is een modern ovaal wit vrijstaand bad geplaatst. En er is ook een ruime luxe inloopdouche ingericht, die volledig afgesloten is met glazen wanden en glazen deur.

Als verlichting is er gekozen voor de combinatie van moderne ledverlichting die in de spiegelwand is verwerkt én moderne spotjes in het plafond.

Moderne luxe marmeren badkamer en suite

Moderne luxe marmeren badkamer en suite

Moderne luxe marmeren badkamer en suite

Moderne luxe marmeren badkamer en suite

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply