Moderne badkamers voorbeelden, Rustieke badkamers

Modern rustieke badkamer in Toscane


De getalenteerde interieurontwerpster Rachele Biancalani heeft in Toscane in Italië een droomwoning ontworpen. Het interieurontwerp kenmerkt zich met strakke lijnen, maar bevat ook heel veel warmte en sfeer. Dit is vooral te danken aan de warme natuurlijke kleuren, die terugkomen in de sfeervolle houten vloer, de licht taupe muren en de verschillende mooie meubels. De luxe vrijstaande villa is van twee badkamers, die allebei een ander ontwerp hebben gekregen. Vandaag willen we één van de twee badkamers laten zien. Later deze week gaan we ook de andere badkamer laten zien.

Modern rustieke badkamer in Toscane

Houten vloer en betonstuc muren

Zoals gezegd is door de gehele woning een mooie sfeervolle houten vloer gelegd. Deze houten vloer is ook voor deze badkamer gebruikt. Samen met het houten balken en het rustieke plafond, zorgt het voor een authentieke sfeer in de badkamer. Dit hebben ze gecombineerd met muren die met stoere grijze betonstuc is bewerkt. Betonstuc kan in een modern interieur, maar zoals je hier ziet, past het ook heel goed bij een rustieke karakter.

Modern rustieke badkamer in Toscane

Moderne gemakken

Bij het grote raam is een bad geplaatst, die over de breedte van de slaapkamer loopt. De zijkant van het bad is tegens bekleed met dezelfde houten planken als de vloer. Naast het bad vind je hier ook andere moderne gemakken zoals een modern toilet en een bijpassende bidet. Daartegenover is een mooi dik houten zwevend werkblad gemonteerd, waar de super diepe wastafel op is geplaatst.

Aan de muur boven de wastafel tref je een brede moderne spiegel aan, waar verlichting in verwerkt is. Hiernaast zijn er ook moderne spotjes en wandlampen gebruikt als badkamerverlichting.

Modern rustieke badkamer in Toscane

Modern rustieke badkamer in Toscane

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply