Moderne badkamers voorbeelden

Moderne stoere badkamerontwerp door architectenstudio tenfiftyfive


Modern stoer, dat zijn exact de twee correcte woorden waarmee je deze mooie badkamer kan omschrijven. Het ontwerp is gemaakt door de interieur architecten van architectenstudio tenfiftyfive uit Australië. Zij hebben in Melbourne een vervallen woning volledig verbouwd. Het nieuwe interieurontwerp kenmerkt zich met stoere materialen, waaronder het gebruik van zwart staal. Dat zie je ook in de nieuwe badkamer terugkomen.

Moderne stoere badkamerontwerp door  architectenstudio tenfiftyfive

Glas en staal

Het is een heerlijke lichte en ruimtelijke badkamer. Dit is vooral te danken aan de aanwezigheid van glas. Er zijn grote ramen aanwezig, die van de vloer tot aan het plafond lopen. Je hebt hierdoor een mooi uitzicht op het groen, maar ook het natuurlijk zonlicht kan hierdoor de badkamer bereiken. Daarnaast is er voor de ruime luxe inloopdouche een grote glazen douchewand geplaatst, die ook volledig op maat tot aan het plafond loopt. Hierdoor blijft de ruimtelijkheid in deze badkamer goed in tact. Zowel voor de buitenramen als voor de glazen douchewand hebben ze gekozen voor zwart staal.

Grijze vloertegels, witte wandtegels en gestuukte wand

Op de vloer vind je grote moderne grijze tegels, gecombineerd met eenvoudige witte wandtegels. De grote muur waar het super mooie en stoere vrijstaande bad is geplaatst, is strak gestuukt en wit geschilderd. In de muur van de inloopdouche is ook nog een handige nis gecreëerd.

Bron: Contemporist.com | Fotografie: Christine Francis

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply