Moderne badkamers voorbeelden

Moderne open badkamer in slaapkamer suite


Als onderdeel van het interieurontwerp en inrcihting van een moderne luxe villa, gelegen in het Australische Perth, hebben de interieurontwerpers van Residential Attitudes deze badkamer ontworpen. Het is eigenlijk een slaapkamer suite, die ingericht is met deze open badkamer. Bij elkaar is het dus één grote open ruimte. Dus als je op zoek bent naar inspiratie om een slaapkamer met een open badkamer in te richten? Kijk dan snel verder!

Moderne open badkamer in slaapkamer suite

Natuurlijke kleuren en materialen

De slaapkamer-combinatie is niet alleen erg ruim, maar door de grote raampartijen, is het er ook heel erg licht. Het interieur kenmerkt zich met mooie, neutrale kleuren en materialen, waardoor er een hele comfortabele sfeer is ontstaan. Strak afgewerkte lichte muren zijn gecombineerd met lichte vloerbedekking. De grote muur achter het bed is bekleed met mooie zwarte houten wandbekleding.

Moderne open badkamer in slaapkamer suite

Moderne badkamer met moderne voorzieningen

Voor de vloer in de badkamer, is er gekozen voor grote rechthoekige betonlook tegels. En aan de muren zijn eenvoudige witte wandtegels gemixt met witte visgraat tegels. Het is een ruime lichte badkamer, die voorzien is van moderne gemakken. Een ruime inloopdouche met een glazen douchewand met een zwarte stalen frame, een apart vrijstaand bad, een toilet, en een grote brede houten badkamermeubel met dubbele wastafel. Boven de wastafels is bovendien nog een grote brede spiegel gemonteerd, die net zo breed is als de meubel.

Planten

Om de natuurlijke sfeer nog meer naar voren te brengen, vind je overal verschillende mooie planten. Op de nachtkastjes, op de badkamermeubel, en op de grens tussen de slaapkamer en de badkamer zijn hele leuke hangplanten opgehangen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply