Moderne badkamers voorbeelden

Moderne zachte badkamer met grijs en roze


Kleuren zijn erg belangrijk in de wereld van interieur & design. Ze bepalen de sfeer en de uitstraling van een interieur. Één van de belangrijke keuzes die je moet maken is welke kleuren je gaat gebruiken. Er zijn ontzettend veel mismatches. Denk aan groen en blauw, paars en groen, etc. Maar er zijn ook kleurencombinaties die een gouden koppel vormen. Grijs en roze is daar zéker één van. Daar is deze badkamer een heel mooi bewijs van!

Moderne zachte badkamer met grijs en roze

Grijs en roze

De badkamer is ontworpen door interieurontwerper Stephen Tsimbalyuk en Artpartner. Zij hebben in Kiev een super mooi appartement ontworpen. De ontwerpers hebben zachte kleuren gebruikt zoals grijs, houttinten en zachte roze en blauwe tinten. Voor de badkamer hebben ze dus gekozen voor de kleurencombinatie grijs en roze.

Moderne zachte badkamer met grijs en roze

Modern minimalistisch

De vloer, de wanden bij het bad en de zijkant van het bad zijn betegeld met mooie lichte marmerlook tegels. De overige wanden zijn strak gestuukt en grijs geschilderd. Hierdoor heeft de badkamer een strakke moderne en minimalistische uitstraling gekregen. De zachte roze tinten komen terug in de vorm van de mooie designwastafel, de handdoekenrek en de super leuke wandplankjes aan de muur.

Boven de wastafel is een hele leuke ronde spiegel opgehangen, die voorzien is van neonverlichting.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply