Luxe badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Prachtige marmeren en houten badkamer


Deze renovatie van deze badkamer in Sydney, gedeeld door een echtpaar en hun twee kinderen, stond al heel lang op de takenlijst. De familie vroeg Simona Castagna, ontwerper en directeur van het bekroonde ontwerpbureau Minosa, om het badkamerontwerp te maken. Het belangrijkste was dat het een moderne badkamer moest worden met maximale ruimte en opslag. Het resultaat is inspirerend mooi!

Prachtige marmeren en houten badkamer

Ten eerste moesten we meer ruimte creëren voor alles wat het gezin wilde’, zegt Simona. ‘We hebben de de linnenkast van de gang een plekje gegeven in de badkamer.’ Ze maakte ook van de gelegenheid gebruik om de deur en het raam te verplaatsen en de spiegelkasten en het reservoir terug te nemen.

We hebben een raam verschoven en een muur toegevoegd om een royale doucheruimte te creëren die plaats biedt aan verwarmde handdoekrekken aan de andere kant”, zegt Simona.

Prachtige marmeren en houten badkamer

Een zwevende badkamermeubel verbetert verder het gevoel van ruimte, en ledverlichting onder de badkamermeubel en het platform voor het vrijstaande bad doet wonderen voor de sfeer.

Tegels in houtlook verbergen de achterkant van de linnenkast; deze worden herhaald in de douche om textuur en warmte toe te voegen.

Prachtige marmeren en houten badkamer

De badkamermeubel heeft een houten werkblad gekregen die overeenkomt met het hout dat elders in het huis wordt gebruikt. Aan de badwand is Statuario-marmer, dat onder het bad doorloopt en de basis vormt van de douche. In deze zones is gevoel van luxe gecreëerd. Extra opslag is voorzien in de royale badkamermeubel en verzonken spiegelkasten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply