Badkamer ideeen

Mooi modern ontwerp voor integratie van badkamer en slaapkamer


Tegenwoordig zie je steeds vaker dat badkamers worden ingericht bij of in de slaapkamer, de zogenaamde badkamers en suite of de en suite slaapkamer. Vandaag willen we jullie een heel mooi voorbeeld laten zien, die gecreëerd is door de interieur architecten van Lan Shaw Architekten. Zij hebben voor een klant in Londen een inspirerend ontwerp gemaakt voor deze combinatie.

Het is een ruime moderne slaapkamer. Alle wanden zijn super strak afgewerkt en in de slaapkamer vind je een prachtige sfeervolle houten vloer. De interieurarchitecten hebben voor de integratie met de badkamer een prachtig bijpassend ontwerp gemaakt.

Grote glazen wand

Er is gekozen voor een transparante oplossing, door een grote glazen wand te plaatsen tussen de badkamer en de slaapkamer. Deze glazen wand heeft twee belangrijke voordelen. De ruimte is erg ruimtelijk geworden, en daarnaast heeft de badkamer ook een groot dakraam waar natuurlijk licht doorheen komt. Door de glazen wand kan de slaapkamer ook van het licht profiteren.

De badkamer zelf is strak en minimalistisch ingericht. Een strakke witte vloer en strakke witte wanden. Als moderne voorzieningen vind je er een wastafel, een toilet en een ruime inloopdouche.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply