Badkamer ideeen, Kleine badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Leuke kleine badkamer met vrolijke moderne details


Dit is de mooie badkamer, die ontworpen is door Studio Cicchetti Viscardi. Dit Italiaanse architectenstudio had een modern appartement ontworpen en ingericht gelegen in de Italiaanse hoofdstad, Milaan. Het interieurontwerp kenmerkt zich met mooie materialen, strakke lijnen, en hier en daar opvallende kleuren. Alle kamers zijn aangepakt, en ook de badkamer is volledig verbouwd. Hieronder kunnen jullie zien hoe het is geworden.

Leuke kleine badkamer met vrolijke moderne details

Inloopdouche met witte mozaïektegeltjes

Het is een kleine badkamer van ongeveer 1.5 x 3 meter, en de deur zit in één van de korte muren. Er is voor een logische en praktische indeling gekozen, waarbij de inloopdouche helemaal achterin de badkamer, bij het raam, is ingericht. Daar is een douchecabine gecreëerd, en volledig betegeld met leuke kleine witte mozaïektegeltjes. Het opstapje, de vloer en ook de muren zijn daarmee betegeld. Aan de muur zijn de zwarte ronde Muuto Dots haken gemonteerd, waar de handdoeken aan gehangen kunnen worden.

Leuke kleine badkamer met vrolijke moderne details

Zwevend wastafelblad

Net buiten de douche, vind je de badkamermeubel. Of eigenlijk een strakke witte zwevende wandwastafelblad, waar een brede witte opbouwwastafel op is geplaatst. Dit hebben ze gecombineerd met een ladeblok aan de onderkant, en een strakke moderne inbouwkraan en een stoere ronde spiegel aan de muur. Daartegenover is het toilet aan de muur gemonteerd.

Leuke kleine badkamer met vrolijke moderne details

Kleurrijke patroontegels

Het gedeelte buiten de douche is ingericht met strakke gestuukte witte wanden, gecombineerd met hele leuke kleurrijke patroontegels. Deze tegels zijn uitgevoerd in de kleuren wit, roze, zwart en blauw.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply