Badkamer ideeen

Mooie badkamer met een mix van verschillende mooie materialen


Dit is de super mooie badkamer van een Scandinavisch zolderappartement van 180m2. Hoewel het appartement ruim genoeg is en genoeg ruimte is om een aparte washok in te richten, hebben ze ervoor gekozen om de wasmachine en droger een plekje te geven in deze badkamer. Dat klinkt als een nadeel, maar hier hebben ze het wel heel netjes en op een mooie manier gedaan.

Mooie badkamer met een mix van verschillende mooie materialen

Marmeren tegels en hexagontegels

Alle muren van de badkamer zijn betegeld met mooie rechthoekige marmeren wandtegels. Het marmer geeft de badkamer een chique en ook klassiek uitstraling. De vloertegels daarentegen zijn juist speels en modern. Op de vloer vind je namelijk geweldige hexagontegels met een geometrisch zwart wit patroon.

Mooie badkamer met een mix van verschillende mooie materialen

Hout en staal

Naast de tegels, vind je in deze badkamer een mooie mix van verschillende materialen. Zo tref je aan het plafond een rustieke houten balk aan, wat overigens erg mooi staat bij het marmer, en zijn er ook stoere stalen elementen te vinden. De stalen poten van de marmeren wastafel bijvoorbeeld of de stalen spiegels.

De kleinere accessoires zoals de mooie groene planten en de gouden lampen maken het geheel helemaal af. Een hele mooie en inspirerende badkamer.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply