Moderne badkamers voorbeelden

Moderne strakke badkamer in een karakteristieke Victoriaanse woning


Deze moderne badkamer is ontworpen door de interieurontwerpers en architecten van architectenbureau William Tozer Associates. Zij hebben een smetteloos interieurontwerp gemaakt voor een opmerkelijk huis in Londen. Het huis, gelegen aan het einde van de Parliament Hill in Hampstead Heath in Londen, is volledig opnieuw geconfigureerd, uitgebouwd en gerenoveerd tot een super strak en modern ontwerp. Hieronder zien jullie het verbluffende resultaat van de nieuwe badkamer.

Moderne strakke badkamer in een karakteristieke Victoriaanse woning

Het is een Victoriaanse woning, die aan de buitenkant super karakteristiek is. Het interieur daarentegen is super strak en modern. Dat geldt ook voor de badkamer. Het is geen super grote badkamer, maar het is zéker ook geen kleine badkamer. Er is bovendien een raam aanwezig, die de badkamer voorziet van een heerlijke lichtinval.

Moderne strakke badkamer in een karakteristieke Victoriaanse woning

Moderne gemakken

Doordat het erg praktisch is ingedeeld, was het hier mogelijk om veel moderne gemakken in te richten, zoals een bad bij het raam, een aparte inloopdouche, een toilet én een bidet, en een brede wastafel met dubbele inbouwkraan. Zoals gezegd is alles super strak afgewerkt. De wanden zijn strak gestuukt en wit geschilderd, en er is ook gekozen voor op maat gemaakte inbouwkasten. Boven het toilet en de bidet, maar ook boven de wastafel is een grote op maat gemaakte spiegelkast gerealiseerd. Genoeg opbergruimte dus in deze badkamer. Wat wel opvallend is, is dat er gekozen is voor een houten vloer. Deze houten vloer geeft de badkamer een warme, gezellige sfeer.

Bron: themodernhouse.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply