Luxe badkamers voorbeelden

Mooie badkamer met luxe maatwerk voorzieningen


Deze badkamer hebben we gevonden in een mooie moderne woning gelegen in Canada. De badkamer is ingericht op de tweede verdieping. Het bijzondere aan deze badkamer, is dat het voorzien is van een grote deuropening met een schuifdeur. Als de schuifdeur volledig open is, dan lijkt het dat je een open badkamer hebt, met uitzicht op de stoere open trappen naar beneden en boven.

Mooie badkamer met luxe maatwerk voorzieningen

Houten vloer en gestuukte wanden

Ze hebben hier bovendien gekozen om de houten vloer door te laten lopen, waardoor het nog meer één geheel wordt. Zelfs één van de muren is hetzelfde, strak gestuukt en wit geschilderd. De andere muren in de badkamer zijn wel anders. Twee muren zijn ook zwart gestuukt met zwart geschilderd, terwijl de muren in de inloopdouche volledig zijn betegeld. Voor de inloopdouche is bovendien een soort podium gecreëerd, waardoor het nog iets meer als blikvanger werkt.

Mooie badkamer met luxe maatwerk voorzieningen

Grote inloopdouche en vrijstaand bad

De douche loopt over de gehele breedte van de badkamer. Voor de helft is het open, terwijl de andere helft gesloten is middels een op maat gemaakte glazen wand tot aan het plafond. Naast de inloopdouche vind je een groot modern vrijstaand bad. Als je uit bad of uit de douche stapt, heb je warme voeten door de grote schapenvacht vloerkleed.

De wastafel vind je aan de andere kant, tegen de witte strakke muur. Daar is over de gehele breedte van de badkamer een dikke betonnen blad gemaakt, waar de wastafel op is geplaatst.

Fotografie: Ashley Capp

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply