Luxe badkamers voorbeelden, Minimalistische badkamers, Moderne badkamers voorbeelden, Spa badkamers

Badkamer van Casa Cook in Kos


Of je nou een een stel, een groep vrienden of een gezin bent, het mooie boetiekstrandhotel Casa Cook Kos aan de noordkust van het Griekse eiland is het perfecte toevluchtsoord om te ontspannen in een stijlvolle, ontspannen sfeer. Casa Cook Kos ligt op een zacht glooiend wit zandstrand, op 4 km van het dorp Marmari, en op 16 km van de stad Kos. Het beschikt over een open strandclub om te ontspannen en te genieten van gelijkgestemden. Maar wij kijken natuurlijk altijd naar het interieur, wat zéker niet onbelangrijk is, vooral als het gaat om de badkamer!

Badkamer van Casa Cook in Kos

Verschillende luxe kamers

Casa Cook Kos is geïnspireerd op de traditionele architectuur van het eiland en is een resort in dorpsstijl met kubieke gebouwen gegroepeerd rond binnenplaatsen en tuinen. De 100 kamers zijn verdeeld over vijf typen: standaard tweepersoonskamers met een terras en een kleine groene tuin, premium tweepersoonskamers met een ruim balkon met een prachtig uitzicht op zee, junior suites met een eigen terras en toegang tot een gedeeld zwembad, suites met privézwembad en Villa Suites gelegen in de duinen, met twee slaapkamers en een privézwembad. Allemaal individueel ontworpen met warme, aardse tonen en natuurlijke oppervlakken, waardoor het ideale rustpunt in de tijd wordt gecreëerd.

Badkamer van Casa Cook in Kos

Badkamer van Casa Cook in Kos

Betonstuc, walnoot hout en zwart staal

De badkamers zijn net als de slaapkamers allemaal verschillend, maar delen wel dezelfde mooie relaxte stijl. Zowel de wanden als de vloeren zijn bewerkt met betostuc. En ook de op maat gemaakte wastafels is bewerkt met hetzelfde materiaal. Dit hebben ze gecombineerd met warme walnoot houten accenten, die terugkomen in de planken en deuren. Ook zwart staal is een belangrijk onderdeel van het ontwerp. De mat zwarte kranen en douche, de zwarte rand van de minimalistische strakke spiegels, de wandhaken aan de muur, en ook de houders van de mooie Aesop flesjes zijn van zwart staal.

Badkamer van Casa Cook in Kos

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply