Kleine badkamers voorbeelden, Luxe badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Mooie kleine badkamer met donkere marmeren tegels


Bij Alexander White, een Zweedse makelaar, stond een super klein studio appartement te koop. Een klein eenkamerappartement met een woonoppervlak van slechts 30m2. Ondanks de beperkte oppervlakte is het een super praktisch en vooral super mooi ingericht appartement vol met leuke inspiratie ideeën. Het is niet alleen erg inspirerend om te zien hoe de woonkamer, slaapkamer en open keuken zijn gecombineerd. Ook in de kleine badkamer vind je leuke ideeën!

Mooie kleine badkamer met donkere marmeren tegels

Donkere marmeren tegels

De badkamer is klein, maar de interieurontwerper is er erg slim mee omgegaan. De muren en de vloer hebben dezelfde tegels gekregen. Stijlvolle donkere marmer-achtige tegels. Hierdoor oogt de badkamer een stuk ruimtelijker dan het in werkelijk is.

Mooie kleine badkamer met donkere marmeren tegels

Inloopdouche, toilet, wastafel en spiegelwandkast

Er is een ruime inloopdouche ingericht, die voorzien is van een glazen deur en een glazen wand. Een luxe inloopdouche met een luxe zwarte regendouche set. De grote muur is ook erg stijlvol en praktisch tegelijk ingericht. Er is een muurtje gecreeerd, waar het toilet en de wastafel aan zijn gemonteerd. Boven het muurtje is een op maat gemaakte spiegelwandkast geplaatst met veel kastruimte. De grote spiegel zorgt natuurlijk ook voor een ruimtelijk effect. Tussen het muurtje en de spiegelkast is een inham, waar spullen op geplaatst kunnen worden. Deze inham is bovendien mooi verlicht.

Mooie kleine badkamer met donkere marmeren tegels

Bron: Alexanderwhite.se

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply