Moderne badkamers voorbeelden

Luxe moderne badkamer in zwart wit


De combinatie zwart wit is erg populair in de wereld van interieur & design. Dat geldt ook voor de badkamer. Er wordt wereldwijd massaal gekozen voor zwart witte tegels en sanitair. En vandaag willen we daar een heel mooi voorbeeld van laten zien. Een hele stijlvolle zwart wit badkamer, die ingericht is moet moderne strakke lijnen en luxe voorzieningen. Kijken jullie mee?

Luxe moderne badkamer in zwart wit

Het badkamerontwerp is gemaakt door Oooox, een Tsjechisch interieur- en architectenstudio die vorig jaar een modern appartement heeft ontworpen in Praag. Het interieurontwerp kenmerkt zich met moderne strakke lijnen en hele stoere materialen zoals beton en zwart staal. Daarnaast hebben de ontwerpers ook gekozen voor veel maatwerk oplossingen, zoals moderne strakke maatwerk kasten. De TV meubel is bijvoorbeeld volledig op maat gemaakt, net zoals de lage moderne bank achter de loungebank in de woonkamer.

Spiegelwandkast

En maatwerk kom je ook tegen in de badkamer. Daar hebben ze namelijk een grote op maat gemaakte spiegelwandkast gecreëerd boven de dubbele wastafels. De kast bevat grotendeels dichte spiegelkasten en aan de rechterkant zijn een aantal open vakken gemaakt.

Luxe moderne badkamer in zwart wit

Marmer en mat zwarte mozaïektegeltjes

Onder deze spiegelwandkast vind je de dubbele wastafels, witte moderne opbouwwastafels, die geplaatst zijn op een stoere moderne zwarte badkamermeubel. Dit hebben ze gecombineerd met zwarte inbouwkranen in de met witte marmeren tegels betegelde muur. Ook de muur daartegen over is betegeld met marmer. Het marmer geeft de moderne badkamer ook een chique klassieke uitstraling. De overige muren en de vloer zijn bekleed met kleine mat zwarte mozaïektegeltjes.

Bad én inloopdouche

Naast de dubbele wastafels vind je nog veel meer moderne luxe gemakken in de badkamer. Een groot ligbad bijvoorbeeld of het hangtoilet en de bidet. En aan de rechterkant van de badkamer is een luxe ruime inloopdouche ingericht, die afgesloten is met een glazen wand en glazen deur. Binnen in de inloopdouche is alles betegeld met diezelfde zwarte mozaïektegeltjes.

Fotografie: Kiva Photo

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply