Moderne badkamers voorbeelden

Nieuwe badkamer voor een klein appartement van 45m2


Deze stijlvolle moderne badkamer is een ontwerp van MARTINarchitects. Zij hebben in Kiev in Oekraïne een complete verbouwing gerealiseerd voor een klein appartement met een woonoppervlak van slechts 45m2. De klant wilt het appartement verhuren, en hebben de architecten gevraagd om een stijlvol interieur inrichting te creëren met een praktische indeling. Daar hoort natuurlijk ook een mooie praktische badkamer bij. Die zien jullie hieronder.

Nieuwe badkamer voor een klein appartement van 45m2

Ruime inloopdouche

Het is geen mega badkamer, maar voor een appartement van 45m2, is het de badkamer vrij ruim. De super ruime inloopdouche is het belangrijkste aspect, die afgesloten is met een op maat gemaakte douchewand over de gehele breedte. De douchewand is gecombineerd met stoere stalen kozijnen, en er zit ook een deur in verwerkt. Daarnaast vind je aan één kant het hangtoilet en aan de andere kant de brede badkamermeubel.

Mintgroene accenttegels

Zowel op de vloer als op de wanden vind je grote witgrijze tegels die verticaal zijn gelegd. Maar in de inloopdouche hebben ze een accentmuur gecreëerd, door de grote muur volledig te betegelen met mooie mintgroene tegels. Deze staan erg goed het zwarte staal, en ook bij het donkerbruin van de badkamermeubel.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply