Kleine badkamers voorbeelden

Smalle badkamer van een mini loft


Braziliaanse architectenbureau Casa100 Arquitetura heeft onderstaande badkamer ontworpen en ingericht, als onderdeel van het herontwerp van een stoer en modern appartement van 65m2. Het is ingericht als een mini loft, die voorzien is van hele stoere details. Denk aan betonnen plafonds, industriële leidingen en een hele praktische open indeling. Zo is de woonkamer en de slaapkamer gescheiden door een grote op maat gemaakte kledingkast. En de badkamer is ingericht als badkamer en suite van de enige slaapkamer van het appartement.

Smalle badkamer van een mini loft

Ruime inloopdouche

Via een strakke witte taatsdeur heb je vanuit de slaapkamer toegang tot de badkamer. Het is een smalle lange badkamer, die net als de rest van het appartement erg praktisch is ingericht. Er is één klein raampje aanwezig in de inloopdouche, waardoor de badkamer voorzien wordt van natuurlijke lichtinval. De inloopdouche is lekker ruim en voorzien van een inbouwdouche in het plafond. De wanden zijn volledig betegeld met mooie witte metrotegels, die gecombineerd zijn met een houten ondervloer.

Smalle badkamer van een mini loft

Metrotegels en grijze vloertegels

In het andere gedeelte van de badkamer, waar de badkamermeubel, de wastafel en het toilet staan, zijn de metro wandtegels gecombineerd met grote grijze vloertegels. Er is gekozen voor een zwevende houten badkamermeubel met een bijbehorende inbouwwastafel. De grote spiegel aan de wand heeft dezelfde breedte als de meubel.

Smalle badkamer van een mini loft

Smalle badkamer van een mini loft

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply