Luxe badkamers voorbeelden

Chique badkamer met natte en droge gedeelte


De meeste badkamers worden ingericht als één ruimte met een douche, eventueel een bad, een toilet en een wastafel(meubel). Maar zo nu en dan kom je badkamers tegen, waar verschillende gedeeltes zijn gecreëerd. Zo kan er bijvoorbeeld een apart toilet worden ingericht, en soms kom je ook badkamers tegen, waarbij er een nat en een droog gedeelte zijn ingericht. Deze badkamer is daar een mooi voorbeeld van!

Chique badkamer met natte en droge gedeelte

Marmeren tegel en matte zwarte elementen
De badkamer is ontworpen door de interieur ontwerpers van W&Li Design Studio. Zij hebben in Taiwan een modern appartement ontworpen, gekenmerkt door een super chique en luxe interieur met hele mooie materialen. En dat is ook terug te zien in het badkamerontwerp. De vloer is bekleed met prachtige witte carrara marmer, die ook doorloopt op bepaalde muren. De muur bij de wastafel is betegeld met mat zwarte tegels in een hele bijzondere vorm. Er is gekozen voor mat zwarte accenten zoals de zwarte kraan, douche en designradiator.

Chique badkamer met natte en droge gedeelte

Glazen scheidingswand en deur
En er is ook glas gebruikt, voor de glazen wand, die het natte en het droge gedeelte in deze badkamer van elkaar scheidt. In deze glazen wand is ook een glazen deur verwerkt. In het natte gedeelte vind je de inloopdouche en daarnaast een apart bad. En in het droge gedeelte vind je het toilet en de wastafel.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply