Klassieke badkamers voorbeelden, Kleine badkamers voorbeelden

Stoere kleine badkamer in grijs, zwart en wit


Deze kleine badkamer is ontworpen door MÓWI ARCHITEKT uit Polen. Zij hebben in de Poolse hoofdstad de leiding genomen voor de renovatie van een klein appartement van slechts 55m2. En de badkamer is met een oppervlakte van maximaal 3m2 echt super klein. Maar de architect heeft er echt iets heel bijzonders en unieks van gemaakt. Wat een toffe badkamer!

Stoere kleine badkamer in grijs, zwart en wit

Grijze muren

Grijs is dé kleur in het nieuwe interieurontwerp. Op de muren in de hal na, rauwe bakstenen en een zwarte muur, zijn alle muren in het appartement grijs geschilderd. Dat geldt ook voor de muren van de badkamer. Daar zijn ze zelfs een stukje verder gegaan door ook de inbouwkasten in hetzelfde grijs mee te schilderen. Op die manier vormt alles meer één geheel, en lijkt de badkamer minder klein. Net als in de hal, zijn hier ook bakstenen aanwezig. Deze stoere muur kwam tevoorschijn, nadat het oude pleisterwerk is verwijderd.

Stoere kleine badkamer in grijs, zwart en wit

Zwarte accenten

Het grijs hebben ze gecombineerd met witte en zwarte accenten. Het plafond is bijvoorbeeld stoer zwart geschilderd, de zwarte spiegel, de zwarte hanglampen, de zwarte contactdozen, de zwarte wandlamp, noem maar op. Het zwart maakt de badkamer nóg stoerder.

Klassiek sanitair

Ondanks de beperkte oppervlakte is er gekozen voor een vrijstaand bad. Een klassiek wit vrijstaand bad op pootjes. Daarbij passend is ook een witte klassieke wastafel en een klassiek toilet gekozen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply