Kleine badkamers voorbeelden, Roze badkamer

Kleine badkamer met zacht roze en marmer


Wij zijn dol op kleine badkamers. Niet alleen vanwege het feit dat ze klein zijn, maar het is super inspirerend om te zien hoe leuk en creatief mensen omgaan met de beperkte ruimte. Vandaag willen we jullie inspireren met een kleine badkamer, die ontworpen is door Franse architectenbureau Gcg Architectes. Zij hebben in 2015 een stoer en klassiek tegelijkertijd appartement ontworpen. Alles is radicaal verbouwd, van een nieuwe indeling tot nieuwe leidingen tot een nieuwe badkamer. We zijn benieuwd wat jullie van deze kleine badkamer vinden!

Kleine badkamer met zacht roze en marmer

Praktische inrichting

De badkamer is bereikbaar vanuit de master bedroom. Omdat het zo klein is, was een praktische inrichting een musthave. De interieurarchitecten hebben daarom gekozen voor maatwerk oplossingen. Achterin de badkamer is een vrij ruime inloopdouche ingericht. Een smalle scheidingswand, die van de vloer helemaal tot het plafond loopt, onderscheidt deze inloopdouche ten op zichte van het andere gedeelte van de badkamer, het gedeelte met de wastafels. Over de breedte is een badkamer op maat gerealiseerd. Een zwevende badkamermeubel met ladekasten, en daarop dubbele wastafels.

Kleine badkamer met zacht roze en marmer

Zachte kleuren en chique materialen

Zowel het kleurgebruik als het materiaalgebruik zijn erg mooi. Een lichtgrijze tegelvloer en een wit plafond zijn gecombineerd met lichtroze wanden. Hoewel alles super strak is afgewerkt, zorgen details ervoor dat het een chique klassieke uitstraling heeft. De gouden deurknoppen en de gouden kranen bijvoorbeeld, en ook het marmeren blad en de marmeren wandtegels in de inloopdouche spelen een belangrijke rol.

Kleine badkamer met zacht roze en marmer

Bron: Gcg-architectes.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply