Industriële badkamers

Stoere ruim opgezette loft badkamer


Vandaag willen we jullie inspireren met een hele stoere badkamer. De badkamer van een Russische loft, die ingericht is met stoere materialen en verrassende elementen. Ook in de badkamer tref je de mooie combinatie van stoere industriële details en moderne strakke elementen.

Stoere ruim opgezette loft badkamer

Het is een vrij ruime badkamer. Hoewel er genoeg plek is voor zowel een bad als een aparte douche, hebben ze het bad achterwege gelaten. Hierdoor heb je heel veel ruimte over. Er is een ruime inloopdouche ingericht, het toilet is erg ruim opgezet, en ook rondom de zwevende witte moderne wastafel is er erg veel ruimte.

Stoere ruim opgezette loft badkamer

Bakstenen muur en mozaiektegeltjes

De originele bakstenen muur is hier gerestaureerd en goed in tact gehouden. Deze hebben ze gecombineerd met kleine zwarte en witte mozaïektegeltjes, waar een patroon mee is gecreëerd. Deze tegeltjes vind je zowel op de vloer als op de muren.

Moderne verlichting

Het plafond is super strak afgewerkt en wit geschilderd. Naast de moderne zwarte spotjes, hebben ze ook een koof gecreëerd in het verlaagde plafond, waar luxe ledverlichting in is verwerkt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply