Luxe badkamers voorbeelden

Ultra luxe moderne badkamer van een golfresort


Je hebt luxe badkamers en je hebt ultra luxe badkamer. Vandaag gaan we binnenkijken in zo’n ultra luxe badkamer. Het is ontworpen door Australische architect Sarah Walker, die een super luxe moderne woning heeft ontworpen bij een golf resort. De woning is ruim, perfect strak afgewerkt, en voorzien van de meest moderne voorzieningen. En dat zie je natuurlijk allemaal ook terugkomen in de ultra luxe moderne badkamer.

Ultra luxe moderne badkamer van een golfresort

Luxe zwart witte badkamer

Het is een zwart witte badkamer, maar er zijn wel verschillende soorten materialen gebruikt. Zo is een grote muur betegeld met kleine zwarte mozaiektegeltjes en er is een grote muur betegeld met grote witte tegels. Tegen de zwarte muur is de brede witte strakke badkamermeubel geplaatst met dubbele wastafel en brede spiegel. En tegen de witte muur is het grote moderne ligbad geplaatst. In die muur is bovendien een brede nis verwerkt waar kleine spullen in geplaatst kunnen worden.

Middels een luxe glazen deur heb je toegang tot de tuin, waar de ook de douche is ingericht. Een buitendouche dus met een mooi uitzicht op de tuin.

Fotografie: Paulsmithimages.com.au

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply