Zwarte badkamers

Strakke donkere design badkamer


Donkere badkamers zijn schaars. Veel mensen kiezen voor lichte badkamers met lichte tegels en lichte wanden. Maar onderstaande badkamer bewijst dat juist ook donkere badkamers ook erg mooi kunnen zijn.

Strakke donkere design badkamer

Strakke donkere design badkamer

Klein, stijlvol en praktisch

Deze badkamer is ontworpen door architect Oshir Asaban die in 2016 in Tel Aviv een modern appartement heeft gerenoveerd met een woonoppervlak van 150m2. Het interieur ontwerp kenmerkt zich met strakke moderne lijnen en monochroom kleurgebruik. Zwart, zwart grijs zijn ook de kleuren die je terugziet in het badkamerontwerp.

Strakke donkere design badkamer

Het is niet een hele grote badkamer, maar het is wel praktisch en erg stijlvol ingericht. De strakke zwarte vloer en zwarte wanden met een strakke naadloze afwerking geven de badkamer een stoere design uitstraling.

Inloopdouche met dubbele douche

Er is een grote inloopdouche ingericht met dubbele regendouche naast elkaar. Omdat de badkamer niet zo groot is, hebben ze voor glazen wanden gekozen die je naar binnen kunt klappen.

Strakke donkere design badkamer

Ook de badkamermeubel is prachtig. Een brede zwarte badkamermeubel, die afgewerkt is met een dikke witte marmeren wastafel.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply