Witte badkamer, Zwarte badkamers

Zwart wit designbadkamers van Hotel Doisy


Vandaag nemen we jullie mee naar Parijs, waar we een kijkje nemen in de badkamers van Hotel Doisy. Een nieuw hotel dat gelegen is in het 17e arrondissement in Parijs. Als je op zoek bent naar een inspirerende plek waar je leuke inspiratie op kunt doen voor de inrichting van je badkamer, dan is dat wel in een hotel. En vooral in Parijs heb je de meest leuke hotels, die super stijlvol zijn ingericht. Dat geldt zéker ook voor Hotel Doisy!

Zwart witte designbadkamers van Hotel Doisy

Lichte badkamers

Hotel Doisy kenmerkt zich met een super leuke vintage art deco stijl. Dit is te danken aan de interieurontwerpers Benedicte Pierens en Raphaëlle Levet van interieur- en ontwerpbureau BR-interieurontwerpen. Overal kom je prachtige zachte roze tinten tegen, van de lobby naar de hal, en tot in de slaapkamers. Voor de badkamer hebben ze juist gekozen voor een neutralere lichte stijl, waarbij de vintage art deco stijl nog wel door is gevoerd. Voor een kleine badkamer is dat natuurlijk altijd een goede keuze.

Zwart witte designbadkamers van Hotel Doisy

Marmeren vloertegels en witte wandtegels

Voor de vloeren is er gekozen voor hele chique carrara witte marmeren tegels. Dit hebben ze gecombineerd met witte wandtegels. In sommige badkamers zijn het eenvoudige rechthoekige wandtegels, in andere badkamers vind je super leuke geometrische witte wandtegels aan de wanden. Elke badkamer is ingericht met een luxe douchecabine, die voorzien is van een hele luxe regendouche set met een regendouche, die strak in het plafond is verwerkt. Ook hebben de wastafels allemaal dezelfde stijl gekregen, gekenmerkt door een zwarte stalen frame en een witte wastafel. Sommige zijn grotere dan de anderen.

Het zwart komt ook terug in andere elementen in de badkamer. De zwarte wandcontactdozen bijvoorbeeld, of de zwarte tissueboxen, die aan de muur is gemonteerd. Ook de bedieningspanelen en de wcrol-houders zin in het zwart uitgevoerd.

Zwart witte designbadkamers van Hotel Doisy

Zwart witte designbadkamers van Hotel Doisy

Fotografie: Hervé Goluza

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply