Luxe badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Luxe badkamer met mooie warme tegels


De vloer en de wanden spelen een belangrijke rol in de badkamer als het gaat om de sfeer en uitstraling. Daarom beginnen de meeste mensen met het uitkiezen van de afwerking voor de vloer en de wanden. Vandaag willen we een kijkje nemen in een hele mooie badkamer, waarbij de vloer en de wanden bekleed zijn met hele mooie warme tegels. Deze keuze vormen de basis van deze luxe badkamer.

Luxe badkamer met mooie warme tegels

Tweede badkamer

De badkamer is ontworpen door Lloyd Hartley. Lloyd is de hoofdarchitect van zijn eigen architectenbureau Lloyd Hartley Architects. Hij werd door de nieuwe bewoners van een gedateerde jaren ’60 woning gevraagd om deze om te toveren tot een mooi modern gezinshuis. Één van de wensen was dan ook om twee badkamers te creëren, één voor de kinderen en één voor bij de master bedroom. Deze badkamer is ontworpen voor de kinderen.

Luxe badkamer met mooie warme tegels

Lichte bruine getinte tegels met natuurstenen look

Aan niets is te zien dat het een kinderkamer, die eigenlijk bedoeld is voor de kinderen. Het heeft juist een hele mooie moderne en luxe uitstraling gekregen. Dit is voor een groot deel te danken aan de tegels. Zowel voor de vloer als de wanden is er gekozen voor prachtige lichte bruin getinte tegels met een natuurstenen look. Sommige wanden zijn strak gestuukt en wit gelaten om een mooi balans te creëren.

Luxe badkamer met mooie warme tegels

Moderne luxe materialen en voorzieningen

De badkamer is voorzien van moderne gemakken zoals een hele ruime inloopdouche, een strakke moderne zwevende meubel met dubbele wastafels en een hele stoere zwarte designradiator, die tussen de vloer en het plafond is gespannen. Het zwart komt op meerdere plekken terug in het ontwerp, zoals het stalen frame van de glazen douchewand, de contactwanddozen, en de luxe zwarte regendouche set.

Fotografie: David Straight

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply